Proje devir süreci birkaç adıma ayrılabilir:

  • Proje yedeklemesi oluşturun.
  • Müşteriye projeye erişim izni verin.
  • Gerekli mesajlaşma uygulamalarını bağlayın.
  • Projeden ayrılın.

Bu yaklaşım altında, kopyalanan her proje için ortaklık komisyonları almaya devam edeceksiniz.

Her ne kadar müşteriye erişim izni verip kopya oluşturmadan projeden ayrılabilseniz de bu önerilmez. Müşteri yanlışlıkla bir şeyi bozarsa, yedekleme sayesinde projeyi hızlıca geri yükleyebilirsiniz.

Proje yedeklemesi nasıl oluşturulur

Aşağıdaki yollardan biriyle yedekleme oluşturabilirsiniz:

Yedekleme → Proje Kurtarma → Yedekleme Oluştur

Veya doğrudan proje listesinden:

Daha fazla bilgi için proje yedeklemeleri hakkındaki makaleye bakın.

Önemli

Sohbet geçmişi ve bağlı mesajlaşma uygulamaları yedeklemeye dahil değildir. Bir kopyayı geri yükledikten sonra tüm gerekli mesajlaşma uygulamalarını yeniden bağlamanız gerekir.

Yanlışlıkla bir yedekleme oluşturursanız, proje ayarlarından silebilirsiniz.

Önemli

Bir yedekleme projesi silindikten sonra geri yüklenemez.

Projeye erişim nasıl verilir

Proje erişimi Ayarlar bölümünde yönetilir.

Projeyi bir müşteriye devrediyorsanız, ona Yönetici rolü verin.

Projeden nasıl ayrılır

Projeden ayrılmak için proje erişim listesindeki Ayrıl (üstü çizili) simgesine tıklayın.

Alternatif olarak, proje listesinden Projeden ayrıl seçeneğine tıklayabilirsiniz.