Процес передачі проєкту можна розділити на кілька кроків:

  • Створіть резервну копію проєкту.
  • Надайте замовнику доступ до проєкту.
  • Підключіть необхідні месенджери.
  • Вийдіть з проєкту.

За такого підходу ви продовжуватимете отримувати партнерські комісії за кожен скопійований проєкт.

Хоча ви можете просто надати замовнику доступ, а потім вийти з проєкту без створення копії, це не рекомендується. Якщо замовник випадково щось зламає, наявність резервної копії дозволить швидко відновити проєкт.

Як створити резервну копію проєкту

Ви можете створити резервну копію одним із наступних способів:

Резервне копіювання → Відновлення проєкту → Створити резервну копію

Або безпосередньо зі списку проєктів:

Для отримання додаткової інформації дивіться статтю про резервні копії проєктів.

Важливо

Історія чатів та підключені месенджери не включаються до резервної копії. Після відновлення копії необхідно повторно підключити всі необхідні месенджери.

Якщо ви створили резервну копію помилково, ви можете видалити її в налаштуваннях проєкту.

Важливо

Після видалення резервної копії проєкту її неможливо відновити.

Як надати доступ до проєкту

Доступ до проєкту керується в розділі Налаштування.

Якщо ви передаєте проєкт замовнику, надайте йому роль Адміністратор.

Як вийти з проєкту

Щоб вийти з проєкту, натисніть значок Вийти (перекреслений) у списку доступу до проєкту.

Або ви можете натиснути Вийти з проєкту зі списку проєктів.